dinsdag 17 oktober 2017

Fons' Flaming Lips

Een paar weken geleden ging ik naar Stoffen@Beselare. Ik heb het zo stilaan opgegeven om mezelf voor te nemen dat ik geen nieuwe stoffen meer ga kopen. Het was voor het goede doel, allez, wie ben ik om dat dan te weigeren #angelface.

Ik vergat wel een beetje bij welke kraampjes ik welke stoffen kocht, maar goed: mijn oog viel op de grill in french terry van de See You At Six collectie. Ik zag er dadelijk een longsleeve in voor mijn jongste sprottie. Of een trui, hoe je het ook wil noemen.

Hoe zàlig het Billie patroon ook is, ik wou wel eens iets anders. Enter het Fons-patroon van WenSJe. Een heerlijk stoer patroon, met aangetekende mouwen (hoera! geen armsgatgefoefel!). Dit shirt zat dan ook op een mum van tijd in elkaar. Afgewerkt met een zwarte boordstof aan de hals en mouwen, omzomen onderaan en tadààà! Het past dan ook nog perfect in Stik Belgique die Flaflinko op poten zette!

Maar ik was nog niet 100% tevreden. Er miste precies iets. Ik ging op zoek naar een extra "spice" en vond bij Stof op Zolder de perfecte match: een patch! Een mens zou er haast lyrisch van worden. En zie nu zelf: het plaatje klopt! We trokken er vorig weekend op uit naar het provinciaal domein Bergelen (Gullegem), een heerlijk nazomerweertje zorgde ervoor dat de kinderen midden oktober in short én sandalen konden gekleed en gefotografeerd worden. (foto's selecteren was weer erg moeilijk - prepare for some picture spamming)

Ik zei het toch? Picture perfect!
Just loooove that toddler tummy!

Eindelijk beginnen de haartjes echt goed te groeien. Staartjes!! Ja! Meervoud! :-D

Daag, fans!
Stof: See You At Six Playtime 2: Grill - Stoffen@Beselare


Follow me!
BlogLovin: klik hier
Instagram: klik hier

2 opmerkingen: