zondag 26 juli 2015

Vier maanden

Hou u vast want ik ga hier efkes het understatement van het jaar maken.

MILJAAR, den tijd vliegt!

Ik zei het toch? Ge moest u vasthouden! 

Oh mensenlief, wat dééd ik vroeger toch in die oh-zoooo-lange zomervakantie? Waarmee vulde ik toen mijn dagen eigenlijk? Dat lijkt nu precies eeuwen geleden, maar dat moet chill geweest zijn. Een vakantie met een peuter en een baby? Iets minder chill, soms, en minstens even intensief als fulltime werken, vaak ;-). 

Gelukkig zie ik mijn kindjes doodgraag. Echt, ze zijn zo'n verrijking in mijn leven en dat van vele anderen. Ja, wie hen kent, kan dit enkel beamen. Sinds zij hier op aarde zijn, is het altijd warmer wanneer de zon schijnt. De kleuren in de natuur zijn mooier geworden. De dagen langer, de nachten korter (dat laatste vooral *lacht eens groen*) maar dat vind ik niet erg. Misschien apprecieer ik alles nu veel meer. Ouder en wijzer, dat soort clichés. 

Vandaag wat extra aandacht voor het kleinste telgje dat exact vier maanden oud/jong geworden is. VIER maanden. Gek hoe veel ze al veranderd is. Dingen die ze al kan, onthoudt, doet, ... Ze verbaast me en maakt me trotserdantrots. Elke dag leren we elkaar een beetje beter kennen, en waw, wat een geweldig kind is ze toch. 

van "vers boeleke"...

... naar deze ferme madam met haar schoon smoeleke :)

Estelle, ma belle, dank je wel om te zijn wie je bent. Mama houdt van je. Onmetelijk en onvoorwaardelijk. To the moon and back. 

1 opmerking: