zaterdag 27 juni 2015

'Summer Vibes' meets 'Grace' by Emma&Mona

Na een nodeloos paniekmomentje waar u hier over kon lezen, werd mijn bestelling van Liesellove toch nog voor haar reis verstuurd. Yes! Precies een klein kind dat een Kinder Surprise eitje mag opendoen, zo voelde ik mij.

Ik stelde me intussen ook kandidaat om het nieuwe babyjurkje Grace te testen van de hand van Griet (Emma&Mona) en sprong bijna uit de auto van contentement toen ik de bevestigingsmail kreeg mét als bijlage het patroon en de werkwijze. (Voor de bezorgde zielen: neen, ik zat niet achter het stuur, en de auto stond stil, dus ik ging geen malheuren doen mocht ik er effectief uit gesprongen zijn.) 

Ik hààt vliegen en dus sla ik er nog graag eens twee in ene klap. Tijdsdruk en tijdsgebrek zijn hier mede de oorzaak van. Ik wou héél graag meedoen met de wedstrijd van Lieselloves Summer Vibes, dus maakte ik met dit supermooie stofje het Grace jurkje voor mijn kleine grote baby Estelle. Maatje 74 al, begot

Het ging allemaal vrij vlot, Griet legt dat namelijk goed uit. Toch werd er af en toe eens gevloekt en zitten er défautjes in, maar het valt u wellicht niet op dus hang ik het niet aan uw neus. Of onder uw neus, het is hoe je het bekijkt natuurlijk; 

Morgenavond worden de inzendingen op de facebookpagina van Liesellove gegooid. Een jury zal punten geven, maar ook de likes van "het volk" tellen mee! Ik doe dus een beroep op u allen en ga wellicht de komende week een beetje aan uw hoofd zagen. Of een beetje veel. Vergeef het mij, ik weet van niet beter :-). 

Al wat mij nu nog rest, is pronken. Ziehier, tadàààà. De ooohs en oeehs en waaws mag u in de comments nalaten. 

Foto getrokken bij valavond, maar toch komt het frisse muntgroen mooi tot haar recht.

Kamsnaps. Lo-vin' them!

Zo verliefd op dat gerimpeld kapmouwtje... 


3 opmerkingen: