zondag 13 augustus 2017

ice ice pj's

Ik deed eens van wishful sewing. De zon, die doet namelijk toch niet bepaald wat in haar functieomschrijving staat, namelijk: alles geven in juli en augustus. Daarom dacht ik: ik geef eens een duwtje in de rug.

Ik naaide namelijk nog een zomerpyjama voor elk van mijn meiden, in schattige matchende ijsjesstofjes. Ja, ik zei wel degelijk matchend dus niet volledig hetzelfde. Trouwe lezers, of mensen die mij persoonlijk kennen, weten al wat ik doorgaans van dat twinnen vind. Anders kan je het hier nog even nalezen. 

De stofjes komen van op een Stoffenspektakel. Qua patronen hield ik het heel eenvoudig: een Billie als top en Pippa shorts. Twee top-patronen! In het maakproces gebeurde dus ook niet veel merkwaardigs behalve een achterstevoren aangelockte halsboord dan #roloog. Ik overwon mijn irrationele fobie en stikte voor het eerst de halsboord door met een tweelingnaald. Best tevreden met het resultaat :-). 


Dikke liefde!
Zusterlijke liefde
#schaterlach

Ik ben een paar weken mijn sewing mojo wat kwijt geweest. Iets met een slepend slaaptekort, dag in dag uit met twee kinderen van 4 en 2 jaar, en uitgestelde klusjes die moeten gedaan worden. 
Ook al is het vakantie, de dagen vliegen voorbij (en soms lijkt het ook alsof ze voorbij kruipen) en ik moet echt mijn best doen om tijd te vinden om te naaien, daarna foto's te maken en dan nog te bloggen ook. Vandaar dat hier nog niet veel verscheen. Maar er wordt wel degelijk nog genaaid en de sewing mojo is back. 't Zou anders jammer zijn van de (te grote) stofjesvoorraad... So stay tuned!


Stof: Stoffenspektakel 
Patroon: Billie (Zonen 09) - Pippa shorts (Emma & Mona)


Follow me!
BlogLovin: klik hier
Instagram: klik hier
4 opmerkingen:

 1. Och jong, niets schoner en deugddoend dan pj's naaien... en als 't vakantie is kun je ze er nog eens een dag in laten rondlopen ook #schaterlach.
  --nog efkes doorbijten vrouw, nog een week of drie ;)--

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoera voor de sewing mojo! En ook hoera voor de twee machtig schattige pj's ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt er ook een beetje bij geholpen, bij die sewing mojo, waarvoor dank! :)

   Verwijderen