donderdag 20 augustus 2015

Een fladderende pennenzak

Ja, het nieuwe schooljaar komt er weer aan. Miezemuis gaat binnenkort (volgende week!) terug naar haar vriendjes in de crèche, en zal haar zusje Wiezewup ook mee mogen nemen. Moeder voelt zich nu al klein, week en emotioneel worden bij die gedachte. Gelukkig weet ik dat ze daar in goeie handen zijn. Dat houdt mij recht.

Mijn pennenzak, die is dringend aan vervanging toe. Met behulp van deze tutorial van Oon, en de verbetering die ze hier postte, maakte ik een test-pennenzak in een restje van de stofjes van de eerste Jackie die ik maakte voor Miezemuis. Om het geheel te pimpen, streek ik er een applicatie van den Action op.

Goed gelukt, maar toch niet hélemaal wat ik wou. Stevigere vlieseline zou al een heel verschil maken. Daarom was het dus een testversie. Wat ben ik toch slim aan het worden! :-D


3 opmerkingen:

 1. wat een schattig ding zeg!!!! Supertof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zeg u, pennezakken hebt ge nooit genoeg! Ik maakte er vorige week 4. 2 voor Mila voor school en dan werd de ene ingepald voor een deel van de verzameling potloden thuis in te steken, en 1 voor alle speldjes en rekkers voor die trezen hun haar in bedwang te houden! Dus ook een testpennenzak zal wel zijn nut tonen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is nogal een idee! Een pennenzak voor rekkertjes en speldjes. Maar dan wil ik een ultra-girly stofje daarvoor vinden. Any ideas? Nu, ge moet u nie haasten, want mijn kinders hebben geen haargroeihaast precies.

   Verwijderen