dinsdag 3 november 2015

Fun List: 2/7 - Relax!

Dag 2

Ons oudste sprot, die slaapt niet altijd gemakkelijk in noch door. Sedert de verandering naar winteruur liep het tamelijk goed. U leest dat goed, liep, verleden tijd. Ik heb er waarschijnlijk al te luid mee gestoeft. Ik had nochtans hout vastgehouden maar dat mocht niet baten. Vannacht was het dus feest. Mevrouw was wakker en wou niet onmiddellijk terug slapen. *geeuw*

Zo komt het dat ik vanochtend eigenlijk wel zin had in nummer 7 van de lijst: uitslapen! Maar daar was de jongste telg des huizes dan weer niet voor te vinden. Ze heeft een beetje last van een sprongske. Opstaan dan maar.

Iets anders kiezen dat ook lazy but satisfying zou zijn, dat bracht me bij het bad. Oh ja, een bad! Vroeger (ik spreek dan in pre-kindertjes-tijd) was dat iets wekelijks, met de Flair. Nu ben ik al groot geworden, dus zocht ik een boek. Volwassen en al.

Voorbereiding is alles: badolie van Louis Widmer, de zachtste handdoek die ik kon vinden, en het boek dat De Vent mij aanraadde ("Voor ik ga slapen", door S.J. Watson). 

Ongestoord genieten. Aàààh!

2 opmerkingen:

  1. och, eeuwen geleden al! Dat abonnement op de flair moet ik nog steeds opzeggen want die blijven maar komen, en dat boek is een dikke aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh jee, de Flair, lees jij dat nog :-D. De ene bladzijde "10 tips om je goed te voelen in je lichaam" en de volgende bladzijde "verlies nu nog snel je kilo's voor de zomer!". Vreselijk irritant :-).

    BeantwoordenVerwijderen