woensdag 4 november 2015

Fun List: 3/7 - Limburgs babybezoek

Dag 3

Vandaag ging ik op babybezoek in het verre Limburg.Vriendelijk volk toch, die Limburgers. Ze waren zo content dat wij er waren, ze hebben er zelfs een bord voor geplaatst: 


Als West-Vlaming had ik zo echt het gevoel een beetje op reis te zijn. Twee uren (1u55min om precies te zijn) rijden met een 7maander op de achterbank, ik had mij al duusd scenario's ingebeeld. In de zomer had Wiezewup namelijk een absolute bloedhekel aan lange (meer dan een kwartier) autoritten. Maar hé, dat bleek uitstekend te lukken. 't Is zo een brave. Dat heeft ze van haar moeder, ah ja, uiteraard. 

De baby in kwestie is 14 weken oud. Hij is dus al niet meer zo klein als toen, maar blijft één brok schattigheid. Zijn grote zus had voor de gelegenheid verlof genomen op de crèche. Ook zij kwam langs met haar peutermeid. Ja, Jules was in de minderheid met al die vrouwen rond zich. Het stijlvolle doopsuiker mag ook even geshowd worden. Ik ben zo verliefd op dat kleur, die stijl, en stiekem ook een beetje op dat ventje ;-). De terugrit, daar ga ik kort over zijn. FILE. Vertrokken om 15u45, thuis aangekomen om 18u25. Leve de Brusselse ring... 
België, 't is maar ne zakdoek groot, maar dan toch ne grote zakdoek zenne. 

4 opmerkingen:

 1. Maar zo fijn dat je tot daar gereden bent, stom van de file, je flinke meid niet moeilijk gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welja, de madam in kwestie was eerder dit jaar al op babybezoek gekomen in het verre West-Vlaanderen, dus mocht ik de favour wel returnen ;-). Mijn bollebaby is héél flink geweest. Veel geslapen. Enkel het laatste kwartier heb ik alle kinderliedjes gezongen die ik kende :-D.

   Verwijderen
 2. brusselse ring om dat uur, das altijd miserie jom :) Maar flink van jou dat je zover reed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat ik dat niet dagelijks moet doen, of ik fret mijn stuur op!

   Verwijderen