zondag 8 november 2015

Fun List: 7/7 - Date Night


Dag 6

De Vent en ik zijn 5 jaar samen, ja hallo zeg. Time sure flies when you're having fun (and kids :-)). 
Dat vroeg om een date. Toegegeven, dat was (te) lang geleden. Maar ik maakte van mijn hart een zacht, week steentje, en regelde een babysit voor de kindjes. 

We gingen eten in Het Rusteel. Als aperitief koos ik een Kirr Royal. Kwestie van assorti te gaan met mijne tenue. (Nee, serieus, dat zie ik nu pas achteraf op de foto.)


De Vent is bij gelegenheden nogal eens een grapjas. Ziet da totje. Hij koos voor een Gin Tonic. Zien jullie waarom hij zoveel leute heeft? Het eten. Ik koos voor een steak. Niet doorbakken. Nee jong, dat moet ik nooit meer hebben. Ik at dat in mijn leven 2x 9 maanden en vind dat meer dan voldoende. Laat ze maar zagen over dat rood vlees, het heeft mij gesmaakt! En dat met een wit wijntje erbij, heerlijk. 


We kozen ervoor om geen dessert te nemen (kapitale fout, zo bleek later - lees gerust verder) want we gingen nog eens naar de cinema. En in Kinepolis verkopen ze Ben&Jerry's, nomnomnom. Bij aankomst, was de parking volzet. In de Expohallen was er namelijk één of andere chiqué-bedoening. Tijdens het aanschuiven (richting verste parking) merkte ik een blonde madam op in een heel chic kleed, waarop De Vent zegt: "ah moh tis Olga van Harryenolga". Huh, hoe weet gij dat? Toch maar ne keer checken of hij stiekem den Dag Allemaal niet koopt.

We komen aan en kijken naar het aanbod. We wisten wel waarvoor we kwamen: de nieuwe Bond-film!

Twijfel? Ik dacht het niet :-D. 

Maar dan hé... kijken we naar het aantal vrije plaatsen... 8. ACHT?! F*ck!! Vlug richting kassa even checken: nope, geen plaatsen meer naast elkaar. En een date night waarbij de ene op rij 3 zit en de andere op rij 15, neen, bedankt. Een andere film kijken vonden we geen optie ('t is nu niet dat de film goedkoop is hé?) dus werd de date vroegtijdig beëindigd. Terug naar huis dus. Lang leve Netflix. We keken dan maar naar Big Hero 6. Met de baby in de armen *enter hartjes, veel hartjes*. Eind goed, al goed.

En de filmdate is uitgesteld, maar niet afgesteld (dit even richting De Vent, die erg beteuterd naar huis reed gisterenavond. Vandaag verloor zijn favoriete voetbalploeg dan ook nog ne keer, 't zat hem niet mee dit weekend).

Hiermee is mijn Fun List officieel ten einde. En de vakantie ook. Voorbijgevlogen, maar zo plezant geweest. Op naar de volgende vakantie! En neen, ik ben niet beschaamd :-D.

4 opmerkingen:

 1. jonge, koop uw tickets es op voorhand in de kinepolis :D Wij doen da ook altijd :) Da gaat van nen dag of 2-3 op voorhand al!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jàhààà, dat doen wij meestal ook wel. Maar doordat we eerst gingen eten, wisten we niet welke voorstelling we gingen halen. Fin ja, we gingen er ook wel van uit dat we nog plaats gingen hebben als die film 4x op nen avond wordt vertoond. Niet dus!

   Verwijderen
 2. Et voilà, dankzij jouw commentaar op mijn blog, kom ik hier nu uit si. De wereld is inderdaad klein :-) Wat een toffe blog, ik hou van jouw schrijfstijl!

  BeantwoordenVerwijderen