vrijdag 6 november 2015

Fun List: 5/7 én 6/7 - want tweetje is beter dan ééntje

Dag 5

Oh my, me so lucky! 

Vandaag deed ik niet één, maar wel twéé dingen van op de Fun List! Woop woop!

Het begon met een veel te vroeg wakkere peuter (zijnde 5u45). Ik voelde me werkelijk geradbraakt. Een pruillip naar De Vent was voldoende om te mogen blijven liggen. (en de belofte dat hij dan ook nog eens kan uitslapen dit weekend, hihi)

Yiha! Wel met de baby bij mij - heerlijk, zo'n zacht, vlezig chauffageke naast u. Want die baby, die vindt dat heerlijk om eens letterlijk bij te tanken bij moeder in bed. Dus dat uitslapen, dat is met een korreltje zout te nemen, maar goed, het was 9u30 eer ik mijn bed verliet, en dat valt onder de categorie uitslapen.

Deze namiddag ging ik langs bij mijn meme. Ik was blij om haar nog eens te zien. En dat was wederzijds. Mijn meme is een lief mens. En modern vooral! Ze heeft een volledig uitgeruste computer en kan daar goed mee werken. Ze kan verdorie mooiere powerpoints maken dan ik. Ik krijg ook heel vaak mailtjes van haar met spreuken of mopjes die ze ergens gevonden of gekregen heeft. Hoeveel vrouwen van 86 zouden dat kunnen? Ik verlang eigenlijk alweer naar Kerstdag. Dan komt de ganse familie samen en zien we ons memeetje zo hard genieten van haar kroost. 5 kinderen, 11 kleinkinderen en 17 (of was het 18? ik ben de tel even kwijt) achterkleinkinderen, dat is een hele bende volk. De lege plaats aan tafel waar mijn pepeetje zaliger zou moeten zitten, blijft wel een gemis dat nooit meer opgevuld raakt. Dat gaat weer pieken want wat genoot hij altijd van die momenten. En wij ook...

Wanneer er in een familie veel kindjes, achterkleinkindjes de revue passeren, moet er speelgoed aanwezig zijn op familiefeesten. Babette is momenteel vooral fan van de Duplo.

We kunnen dit echt al een familiestuk noemen :-)
We probeerden nog een foto te nemen van meme met onze twee meiden maar dat poseren, daar is nog werk aan. Mijn meme staat er dan wel weer schitterend op. Zie ze stralen. Vele hartjes voor haar.


Nog één item te gaan. Morgen, last but not least, op date met De Vent! Jippie!

3 opmerkingen: